DE TTTCB


 
Beste mensen allemaalIt's The End Of The Show per 1 Oktober 2022. Een klein berichtje met grote gevolgen.Zoals jullie wel weten, ben ik een van de oprichtersvan de Tribute To The Catsbandom heel precies te zijn, zijn we September 2000 begonnen we met de voorbereidingen. Heel wat mensen die nu de band bezetten waren er toen nog niet bij  en veel mensen hebben de revue gepasseerd voordat we bij de eerste, noem het maar “setup” waren. Dag en nacht repeteren, tot dat we tevreden waren met het resultaten, we hebben het gebracht tot wat het nu is, een goed georganiseerde band.
MAAR HELAAS.Tijdens het vele toeren langs de zalen en theatersen de vele studio urenkreeg ik last van zogenaamde “ triggerfingers”, een aandoening in de handen door het vele gebruik, de pezen verkrampen en blijven in dezelfde stand staan, en langdurig akkoorden vasthouden zorgt ervoor dat de vingers niet terug veren in de gewone stand, en dat gaat gepaard met heel veel pijnen ongemak. Een operatie is waarschijnlijk de beste oplossing, hetgeen zou betekenen opereren en....revalideren.
Dat kan als het niet snel genoeg gaat maanden duren, en dat wil, en kan ik niemand aandoen. Dus beste mensen na 21 jaar en 8 maanden ga ik afscheid nemen, dat in  de Tribute To The Catsband.
De jongens van de band hadden al iemand op het oog, dus gelukkig kan de fantastische Cats-sound blijven bestaan. En voor mijzelf, ik stop NIET met zingen en optreden.
Ik blijf ook gewoon de nummers van The Cats zingen samen met mijn geweldige maatje Sonja. Inmiddels volg ik een uitgebreide therapie voor mijn handen, het is nog te voorbarig om te zeggen dat een operatie wel of niet noodzakelijk is.
De prognoses zijn positief, maar nog te vroeg. Ik hoop dat jullie begrijpen dat dit geen gemakkelijke beslissing is geweest. En,.. met grote gevolgen. Maar ik zou niet willen dat alles stil word gelegd vanwege mijzelf. We hebben geweldige tijden en feesten meegemaakt dankzij jullie, de mensen die elke week komen om ons te steunen.
HEEL HEEL VEEL DANK, voor al die prachtige krankzinnige en vooral fantastisch jaren. De band kan gewoon doorgaan, per 1 Oktober 2022is het voor  End Of The Show. 
En,...als je mij wilt zien, zing gewoon door overal in het land. TOT ZIENS en nogmaals DANK U,DANK U WEL


24 juni 2022

20 jaar JUBILEUM TTTCB 
 Europaplein Volendam

Het is wachten op de datum wanneer dit concert word uitgezonden door Omroep MAX.